Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pannon Gép Kft.

Rendezés:
Nézet:
Külön rendelhető valamennyi típushoz növényvédő szer ( műtrágya ) adagoló. Az adapter is a vetőgéphez hasonló módon, kanalakkal adagolja a granulátumot, melyet egy műanyag csövön keresztül juttat a kívánt pozícióba. Meghajtása az alapgépről lánccal történik.
Előrendelhető 1-2 munkanap
52.500 Ft
A K2 kanalas vetőgéppel a máktól a kukoricáig lényegében minden magfajta vethető szemenként. Kistermelők, gazdálkodók, biogazdák munkájának megkönnyítésére tökéletes választás ez a szemenkénti vetőgép. Kézi szemenkénti kanalas aprómag vetőgép a pontos vetéshez. A K-2 típusú vetőgép sorban elhelyezkedő kerekei biztosítják az egyenletes vetésmélységet és a magágy tömörítését is.. A kanalas működési elvből következően a K-2 típusú vetőgépnél a vetés után kis mennyiségű mag (néhány gramm) marad a tartály aljában, ezért kiskerti használatra nem ajánljuk.
Raktáron
89.400 Ft
A kanalas vetőgéppel a máktól a kukoricáig lényegében minden magfajta vethető szemenként. Kistermelők, gazdálkodók, biogazdák munkájának megkönnyítésére tökéletes választás ez a szemenkénti vetőgép. Kézi szemenkénti kanalas aprómag vetőgép a pontos vetéshez. A K-1 típusú vetőgép két oldalt elhelyezkedő kerekei miatt vízszintes használatot kíván, különben a magok kibillenhetnek a kanálból. A kanalas működési elvből következően a K-1 vetőgépnél a vetés után kis mennyiségű mag (néhány gramm) marad a tartály aljában, ezért kiskerti használatra nem ajánljuk.
Raktáron
59.690 Ft

A kanalas vetőgéppel a máktól a kukoricáig lényegében minden magfajta szemenként vethető.

Raktáron
114.690 Ft

A kanalas vetőgéppel a máktól a kukoricáig lényegében minden magfajta szemenként vethető.
A vetőmagok kiemelését és adagolását azok nagyságának és alakjának megfelelő kanalak
végzik. A kanalakat kell cserélni a vetendő magfajtának megfelelően.

Raktáron
143.900 Ft
A K-típusú, szemenkénti kézi vetőgépek tartozéka
Raktáron
7.980 Ft

A kanalas vetőgéppel a máktól a kukoricáig lényegében minden magfajta vethető szemenként.
A vetőmagok kiemelését és adagolását azok nagyságának és alakjának megfelelő kanalak végzik. Ezeket a kanalakat kell cserélni a vetendő magfajtának megfelelően.

Ezt a típust laza, homokos talaj esetén ajánljuk. Az egyes vetőegységek csuklós karokkal csatlakoznak a vonógerendához így egymástól függetlenül működnek és követik a talajfelszínt.
Minimálisan elérhető sortávolság: 18 cm.
A vetőegység meghajtása a kerékről lánccal történik.
A meghajtó kerék egyúttal tömörítő funkciót is ellát. A vetőelemek könnyűek, ezért kötöttebb talaj esetén további súlyokat érdemes felerősíteni rájuk.
A vetőtartályok alján kis mennyiségű mag marad, melyet a vetőkanalak nem érnek el.
Rendelhető opciók:
granulátum szóró adapter
Rendeléskor a gerenda hossza szabadon meghatározható.

 

Raktáron
532.500 Ft