Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gépi vetőgépek

Kézi kanalas vetőgépeinknél megszokott pontossággal vethetnek erőgéppel is közepes (néhány hektár területű) gazdaságokban különféle magvakat máktól a kukoricáig.
Rendezés:
Nézet:
A gépi kanalas szemenkénti vetőelemhez tartozó csuklós felfüggesztés. A csatlakozást 50x90mm-es gerendához alakítjuk ki, de igény szerint egyedi méretben is elkészítjük.
Raktáron
34.490 Ft
A GS-2 gépi szemenkénti sorkerekes vetőelem erőgépek utáni csatlakoztatásához. 50x90 mm-es gerendához készül, de igény szerint egyedi méretben is elkészítjük.
Raktáron
30.900 Ft

A kanalas vetőgéppel a máktól a kukoricáig lényegében minden magfajta vethető szemenként.
A vetőmagok kiemelését és adagolását azok nagyságának és alakjának megfelelő kanalak végzik. Ezeket a kanalakat kell cserélni a vetendő magfajtának megfelelően.

Ezt a típust kötött talaj esetén ajánljuk. Az egyes vetőegységek csuklós karokkal csatlakoznak a vonógerendához (ami külön rendelhető), így egymástól függetlenül működnek és követik a talajfelszínt.
Minimálisan elérhető sortávolság: 18 cm.
A vetőegység meghajtása a kerékről lánccal történik.
A meghajtó kerék egyúttal tömörítő funkciót is ellát. A vetőelemek könnyűek, ezért erősen kötött talaj esetén további súlyokat érdemes felerősíteni rájuk.
A vetőtartályok alján egy kis lemezzel fedett nyílás található, amely az esetlegesen megmaradt vetőmag leeresztésére szolgál.
Rendelhető opciók:
granulátum szóró adapter
csuklós csatlakozó felfüggesztés rögterelővel
vonógerenda (90x50mm)
kétoldali sorjelző a vonógerendához

Előrendelhető
59.500 Ft
Külön rendelhető valamennyi típushoz növényvédő szer ( műtrágya ) adagoló. Az adapter is a vetőgéphez hasonló módon, kanalakkal adagolja a granulátumot, melyet egy műanyag csövön keresztül juttat a kívánt pozícióba. Meghajtása az alapgépről lánccal történik.
Raktáron
44.690 Ft

A kanalas vetőgéppel a máktól a kukoricáig lényegében minden magfajta vethető szemenként. A kanalas működési elvből következően vetés után kis mennyiségű mag (néhány gramm) marad a tartály aljában, ezért kiskerti használatra nem ajánljuk.

Raktáron
63.900 Ft
A gépi kanalas szemenkénti vetőgépek  erőgépek utáni csatlakoztatásához.
Előrendelhető
62.900 Ft