Feldolgozás
Professzionális rozsdamentes acél paradicsomprés, magozó és passzírozó.
A paradicsom feldolgozásán kívül alkalmas
- gyümölcslevek (alma, körte,…)
- dzsem, lekvár
- krémek (padlizsán, olíva,…)
- és különböző pürék készítésére
A zöldségeket, gyümölcsöket nyersen és főtt állapotban is feldolgozza.
Teljesítménye: 3 Kw/h
Fordulatszám: 2880/perc
Feszültség: 220V
300/600 kg/óra zöldség/gyümölcs feldolgozás alapanyagtól függően
Kézi hajtású szőlő és gyümölcsdaráló. A szőlődaráló hengerekkel szerelve kerül szállításra, a gyümölcsdaráló hengerek tartozékként találhatók a dobozban.
A váz festett fém szerkezetű, a tartály anyaga saválló acél.
anyaga erős műanyag, a gyümölcsdaráló henger műanyagba öntött fém késekből áll. A szőlődaráló hengerek
A garat csavarral leszerelhető és könnyen tisztán tartható.
- Teljes mérete: 850 X 550 X 340 mm
- Tartály űrtartalma: 15 l
- Feldolgozható gyümölcs mennyiség: 2-300 kg/óra