Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Profi vetőgépek

Nagyobb területtel rendelkező kertészeknek, termelőknek a precíz, pontos vetéshez.
Rendezés:
Nézet:

Kanálkészletünk a Pannon Gép Kft. által gyártott kanalas vetőgépekhez használható, melyben 11 különféle méretű és formájú vetőkanál található + 1 csomag vakdugó, mellyel a tőtávolság szabályozható.

A kanalas vetőgéppel a máktól a babig lényegében minden magfajta vethető szemenként. A vetőmagok kiemelését és adagolását azok nagyságának és alakjának megfelelő kanalak végzik, ezeket a kanalakat kell cserélni a vetendő magfajtának megfelelően.

 

Raktáron
9.490 Ft

A Pannon Gép Kft. által gyártott kanalas, szemenkénti vetőgéppel kompatibilis vetőkanalak, melyek darabonként is megvásárolhatóak.

Ezek a kanalak végzik a vetőmagok kiemelését nagyságuknak és alakjuknak megfelelően a máktól a kukoricáig, babig. A kanalakat kell cserélni a vetendő magfajtának megfelelően.


 

Raktáron
42 Ft
Külön rendelhető valamennyi típushoz növényvédő szer ( műtrágya ) adagoló. Az adapter is a vetőgéphez hasonló módon, kanalakkal adagolja a granulátumot, melyet egy műanyag csövön keresztül juttat a kívánt pozícióba. Meghajtása az alapgépről lánccal történik.
Előrendelhető
44.690 Ft